10 saker tjejer gör med sina sexiga tuttar som gör killarna galna!

härliga saker man kan göra med tuttar

Sexiga tuttar! Vad är dem bra för? Allting! Det finns många saker man kan göra med dem, det spelar ingen roll om brösten är stora, små eller olika stora. Det finns gott om magiska trick som tjejerna kan göra – sexiga trick! Vi har gjort en lista över 10 saker som tjejer gör med sina bröst som gör killar galna!

1. Sexiga tuttar som studsar

Det finns en anledning varför tjejer hoppar på studsmattor och trampoliner, i bland annat reklamfilmer. Vem vill inte se sexiga tuttar studsa upp och ner hela dagen? Även om det inte finns en enorm studsmatta på bakgården så kan man göra det i sovrummet, hoppa på sängen!

2. Tryck upp dem mot glaset

Det här är extra sexigt när tjejen duschar. Eller, om du inte har en glasdörr till duschen så kan man alltid göra det mot ett fönster där ingen annan än ni båda kan se det, hon kan till exempel göra det när du klipper gräset.

3. Läppstift i urringningen

Så kan hon ge dig läppstiftsfläckar var du vill! Det här var något som Molly Ringwald gjorde i ”The Breakfast Club” (det finns klipp på YouTube). Vad hon behöver göra är att klämma ihop brösten med sina armar, sätt ett läppstift eller läppglans mellan brösten, luta fram huvudet och måla läpparna.

4. Klä upp dem

Allting ser bättre ut under ett tunt täcke av satin, spets, fjädrar, vispad grädde… Till och med killar som inte riktigt bryr sig om underkläder kommer definitivt piggna till när dem ser ett par tuttar i något sexigt och utmanande.

5. Bröstdopp

Hon sätter sig i ditt knä och lutar sig fram mot ditt ansikte. Det är distraherande sexiga tuttar. Det funkar jättebra när du försöker klä av henne. Det här gör det svårare/bättre/långsammare/roligare.

6. Brösttofsar

Okej, så den tjejen med tofsar är verkligen bra på vad hon gör. Det finns till och med böcker om hur man slänger med brösttofsarna men även andra sexiga burleska saker. Men, även om hon kanske inte kan böja sig bakåt medan hon är täckt i glitter och pärlor så kan hon ändå använda tofsarna. Det kräver lite träning, men det är verkligen värt det.

7. Låt dem vara målet

Ja, det må vara en eufemism, men om ni inte håller på att försöka skaffa barn så är det ett roligt och sexigt sätt att avsluta akten, dra dig ur och avsluta på hennes sexiga tuttar.

8. Dansa

Sätt på lite musik och dansa, finns det verkligen inget finare än att se ett par tuttar guppa i takt med musiken?

9. Naturens ficka

Hon kan gömma en liten överraskning för dig i sina tuttar, kanske en sexig liten lapp med ett ännu sexigare förslag på.

10. Våt t-shirt tävling, utan tävling

Hon tar på sig en vit eller ljusfärgad t-shirt. Häll vatten på och PANG! Och du får vad du vill se. Ett par riktigt sexiga tuttar!

 

Vill du läsa mer om tuttar?

Läs 10 pinsamma frågor om kvinnors bröst eller Hur du smeker olika sorters bröst