Hur du smeker hennes bröst oavsett hur stort det är

hur man smeker hennes bröst

Det bästa sättet att smeka alla bröst, hur du smeker hennes bröst. Plus, roliga saker du kan göra med hennes bröstvårtor.

Bröst är som snöflingor. Alla är unika. Och en aning mystiska – därför måste du läsa 5 fakta som du måste veta om hennes bröst.

Känn till rätt saker för din tjejs specifika kroppstyp och hon kommer smälta i dina armar när du smeker hennes bröst.

  • Stora bröst: i en studie som utfördes av Wiens Universitet kom forskare fram till att ungefär 24 % av stora bröst är mindre känsliga än mindre bröst. ”Detta beror troligen på att nerverna som sänder känslan av beröring i bröstvårtorna är utsträckta”, säger läkaren Alan Matarasso, plastikkirurg i New York. Stimulera bröstens yttre delar, alldeles nedanför armhålorna med din tunga eller fingrar. Gör skarpa rörelser med tungan och testa att lätt nafsa dem.
  • Hängiga bröst: är de minst känsliga typerna – nerverna är inte bara utsträckta men även hoptryckta av bröstens vikt. Låt henne ligga på rygg; det får brösten att lägga sig mer naturligt upp och utåt vilket får nervspänningen att lätta och hjälper henne att fokusera på njutningen.
  • Kirurgiskt förbättrade bröst: om operationen utförts korrekt så påverkar inte implantaten påverka njutningen men dem kommer röra sig lite annorlunda. Koncentrera på bröstens yta. Använd tungan för att rita cirklar som sakta rör sig mot hennes bröstvårtor.
  • Nybliven mamma bröst: hennes bröstvårtor är känsligare så fokusera mer på bröstens undersida, vilka ofta bortses från. Koppa hennes bröst mjukt och försiktigt och ge dem stöt. Det kommer kännas skönt för henne efter en lång dags ammande.

Men hennes bröstvårtor då?

Dessa hjälpsamma njutningsfulla riktlinjer är enkla att läsa: upp är ”på” och ner är ”av” men bröstvårtorna är även termometrar. När det är kallt sticker dem ut, som enorm gåshud. Bröstvårtorna är viktiga och för vissa kvinnor så kan det leda till orgasm om du smeker hennes bröst väl. Men, bröstvårtornas känslighet varierar mycket, så var försiktig.

  • Stora: eftersom de har fler nervänder så är stora bröstvårtor oftast väldigt känsliga, så var inte för aggressiv när du suger på dem, säger dr. Matarasso
  • Små: vårtgårdarna – de mörka cirklarna som omger bröstvårtorna – är egentligen mer känsliga än själva bröstvårtan. Fokusera särskilt på den övre delen av bröstet, mellan klockan 10 och 2. Det är den känsligaste delen.
  • Inverterade: en studie visade att 3 % av kvinnor har inverterade bröstvårtor. Anledningen? Gener! Nervändarna i inverterade bröst är inte så annorlunda från andra bröstvårtor. ”Oftast är kvinnor med inverterade bröstvårtor emotionellt känsligare eftersom de kan uppfatta att deras bröstvårtor inte är normala”, säger Shirley Zussman, doktor i pedagogik som arbetar som sexualterapeut i New York. Lugna och försäkra henne med komplimanger om hennes bröst. Du kan locka ut bröstvårtorna med idogt smekande, kyssande, slickade och lätt sugande.

Hur du dubblar hennes njutning under sexakten

Ge henne komplimanger tidigt under förspelet. Enligt en studie från UCLA så är kvinnor som är missnöjda med sin bröststorlek sexton gånger troligare att dölja sina bröst vid sex – och vad är det roliga med det?” Ge henne komplimanger om hur hög respons hon har till stimulering”, säger Patti Britton, fil. dr och klinisk sexolog. ”Det tar fokus från hur de ser ut”. Använd sedan dessa strategier för att få ut det mesta av samlaget.

Du gillar små bröst

“Män som gillar småbröstade kvinnor – och det finns miljontals sådana – söker oftast en mer undergiven, ickehotande partner”, säger psykologen Stuart Fischoff. Du kan också få en psykologisk fingervisning att hon inte försöker konkurrera med andra kvinnor som har större bröst och är därför mer lojal mot dig. Eller så hade kanske den första tjejen du blev kär i små bröst, och om hon lade grunden för dina första upplevelser av vad som var sexigt, så kan minnet av henne leda till att du finner småbröstade kvinnor mer upphetsande.

För att maximera din upphetsning, få henne att sträcka sig i missionärsställningen, genom att sträcka ut hennes armar över hennes huvud. Allt som får henne att verka lång och smal planar ut hennes bröst och kommer att egga dina djupare begär.

Du gillar stora bröst

Vissa forskare har teoretiserat att människans bröst har utvecklats att vara så smakfullt hängande eftersom, tja, för att dem har samma syfte som en babians rumpa har för att attrahera en partner. ”Till skillnad från babianen så står kvinnan upp och behöver andra sexuella attribut för det målet”, säger sexterapeuten Michael Perry. Så, på ett sätt, är hennes bröst som en rumpa på framsidan. Faktum är att den visuella uppfattningen av bröst och rumpan inte är så olika. ”Män och kvinnor tittar efter skillnader i sin sexpartner”, säger Perry. Vi har redan tagit platt och hårt till sovrummet, vi behöver något kurvigt, smidigt och studsigt för att det ska kännas komplett.

Låt henne vara ovanpå, mot dig och låt henne göra jobbet. För en skönare upplevelse, låt henne hålla samman brösten och du smeker hennes bröst sedan som du sett i porrfilmer. Var vara försiktig och använd gott om glidmedel; hon är inte byggd för att hantera kraftig friktion där uppe.