Hur du smeker hennes bröst på bästa sätt

smeker bröst

Du kommer ha svårt att hitta en kvinna som inte gillar det när en man smeker bröst. Faktum är att de flesta kvinnor blir upphetsade av det och vissa av dem kan uppleva en orgasm när en partner leker med deras bröstvårtor, klämmer och suger dem med rätt intensitet.

Steg 1: Massera och kläm

I porrfilmer kan vi se att männen ofta klämmer och knådar brösten hårt och nyper bröstvårtorna när dem smeker bröst. Börja inte med det i verkligheten. Bröst och bröstvårtor är väldigt känsliga, precis som dina testiklar och du vill säkert att dessa inte blir klämda, knådade och nypta på ett aggressivt sätt. Du kan smeka och massera brösten och klämma bröstvårtorna mjukt mellan dina fingrar tills du har hetsat upp henne. Du kan rulla bröstvårtorna mellan fingrarna, precis som när du ställer in en radiokanal för att öka ge henne en mer intensiv njutning.

Steg 2: Slicka

Ett bra sätt att retas och busa lite under förspelet är att göra cirklar runt vårtgårdarna med din tunga och sen närma dig bröstvårtan. När du närmar dig bröstvårtan, cirkla runt den med tungspetsen och slicka den lite då och då mellan varje cirkel.

Steg 3: Sug

Slut läpparna runt bröstvårtan och börja sug. Använd din tunga för att röra vid bröstvårtan ibland. Använd dina tänder för att försiktigt bita i den då och då. Försök att klämma bröstvårtan med tänderna medan du suger på den. Erfarna älskare säger att det gör tjejerna galna.

Steg 4: Öka intensiteten

När du har fått henne upphetsad, då kan du ta i lite mer och ta ett fastare grepp om hennes bröst och öka intensiteten när du suger på hennes bröstvårtor. Glöm inte att ge uppmärksamhet till det andra bröstet och urringningen med pussar. Du kan nypa lite och klämma på bröstvårtorna med dina fingrar medan du kysser hennes kropp.

Kom ihåg att vad du än gör när du smeker bröst så måste du reagera på din partners beteende. Vanligtvis brukar hennes stön vara en bra indikation om du gör rätt. Om du är osäker, tveka inte att fråga henne så hon kan guida dig till att ge henne en orgasm.