Smartare med stora bröst!

stora bröst, smart kvinna

Stora bröst och stora behåkupor! Det gör dig inte bara sexigare utan det visar även på intelligens enligt en undersökning.

En studie utförd i USA visade att kvinnor med stora bröst är smartare än dem med mindre bröst. Studien utfördes av sociologer vid ett universitet i Chicago. I studien ingick 1200 kvinnor som delades in i fem grupper baserat på deras bröststorlek, från jättesmå bröst till enorma bröst.

Resultatet var att tjejer med riktigt stora bröst hade generellt högre IQ – c:a 10 punkter högre – än tjejerna med små bröst. Även kvinnorna med normalstora bröst visade sig vara mer intelligenta.

Studien är chockerande då den bryter ner stereotypen om den dumma blondinen med dem stora brösten och den smarta småbröstade brunetten som är bibliotekarie eller liknande. Sexikoner som Marilyn Monroe framhävdes som dumma och naiva medan deras närmsta vänner uppgav att dem var väldigt smarta.

Andra undersökningar visar att 42 % av alla kvinnor är missnöjda med hur dem ser ut. De flesta är missnöjda med sin bröststorlek, och skulle vilja ändra den om dem fick möjligheten. Den åsikten gör över alla socioekonomiska, karriärsgränser och utbildningsnivåer hos gruppen kvinnor. Lägg även till faktumet att många män helst vill dejta och ha en relation med en tjej med stora bröst så är det lätt att förstå att många tjejer känner så.

Flertalet studier har visat att män föredrar storbröstade tjejer. Forskarna kom till slutsatsen att stora bröst tillhörde det naturliga urvalet i evolutionen. En annan undersökningssida gjorde en undersökning av 1650 män angående deras åsikt om bröststorlekar. Bara 17 % ansåg att idealstorleken var C-kupa eller mindre medan 83 % ansåg att dem ville ha en kvinna med större eller avsevärt större bröst. Å andra sidan ansåg endast 26 % av gruppen att den minsta storlek dem kunde tänka sig vara en B-kupa medan 20 % erkände att bröststorlek var det viktigaste attributet hos en framtida partner.

Sociologerna i Chicago tror att studien pekar på att intelligenta män föredrar storbröstade kvinnor då det skulle troligast resultera i intelligenta barn och samtidigt föra vidare generna för både stora bröst och intelligens till söner och döttrar.

Andra sociologer spekulerar om sammanhanget kring bröststorlek och intelligens kan ha en anknytning till kvinnliga sexhormoner som hjälper att bestämma storlek, form och fastheten i brösten och vilket även resulterar i bättre hjärnutveckling.