Att stirra på bröst förlänger mäns liv med 5 år

stirra på bröst - bra för hälsan

Den bäste tyska forskaren någonsin har publicerat en artikel i New England Journal of Medicine om en studie som inkluderade 200 friska män under fem år, inklusive tre olika sjukhus, som kom till slutsatsen att stirra på bröst under 10 minuter varje dag, förlängde mäns liv med 5 år.

Statistiken är häpnadsväckande eftersom det motsvarar ett aerobicspass på 30 minuter:

”Bara 10 minuters tittande på en välformad kvinna så som skådespelerskan Pamela Anderson i Baywatch motsvarar ett aerobicspass på 30 minuter”, säger gerontologen Karen Weatherby.

Nyckeln verkar vara lägre blodtryck och lägre vilopuls… ja, och TUTTAR såklart. Den andra anledningen varför Weatherby är min hjälte är henne följande råd för män över 40:

Weatherby, som även rekommenderar män som är över 40 att spendera åtminstone 10 minuter varje dag att stirra på bröst som är D-kupor eller större.

Kom ihåg, det här skiljer sig från en studie som gjordes för många år sedan som kom fram till att om man har en katt eller hund minskar blodtrycket och gör dig friskare. Trycket här är att titta på större bröst ökar blodtrycket, vilket får ditt kardiovaskulära system att sätta fart och motsvarar 30 minuters träning (av att bara bli upphetsad av att stirra på bröst under 10 minuter).