Blogg

Vem gillar inte sexiga bröst? Stora tuttar är en underbar gåva till oss bröstälskare. Se dem, rör vid dem och dyrka dem. Njut av bloggen som tar upp allt underbart om tuttar!

10 saker tjejer gör med sina sexiga tuttar som gör killarna galna!

10 saker tjejer gör med sina sexiga tuttar som gör killarna galna!
Sexiga tuttar! Vad är dem bra för? Allting! Det finns många saker man kan göra med dem, det spelar ingen roll om brösten är stora, små eller olika stora. Det finns gott om magiska trick som tjejerna kan göra – sexiga trick! Vi har gjort en lista över 10 saker som tjejer gör med sina bröst som gör killar galna!

Läs mer

Smartare med stora bröst!

Smartare med stora bröst!
Stora bröst och stora behåkupor! Det gör dig inte bara sexigare utan det visar även på intelligens enligt en undersökning. En studie utförd i USA visade att kvinnor med stora bröst är smartare än dem med mindre bröst. Studien utfördes av sociologer vid ett universitet i Chicago. I studien ingick 1200 kvinnor som delades in i fem grupper baserat på deras bröststorlek, från jättesmå bröst till enorma bröst.
Läs mer

10 pinsamma frågor om kvinnors bröst

10 pinsamma frågor om kvinnors bröst
Kvinnors bröst, bröstvårtor, små och stora bröst, implantat och bröstorgasmer (de existerar faktiskt!) – exporter svarar på frågor du aldrig vågat fråga din partner. Du älskar kvinnors bröst. Du stirrar på dem, du kollar upp dem på nätet och du vill så gärna släppa lös dem från deras fängelse (vi pratar om behåar om du inte hängt med) men du vet inte riktigt vad du ska göra med dem, eller hur? Inte för att vara sån men kolla in våra tidigare inlägg om hur du smeker bröst på bästa sätt och hur du smeker hennes bröst nu. I vilket fall så ska vi komma tillbaka till ämnet: bröst! Det är något som ibland har förvirrat männen. Om du känt att det varit för skämmigt att googla vad det där är med inverterade bröstvårtor, varit nyfiken om bröstvårtornas storlek och färg eller hur hennes bröstimplantat påverkar henne så läs vidare.
Läs mer

Hur du smeker hennes bröst oavsett hur stort det är

Hur du smeker hennes bröst oavsett hur stort det är
Det bästa sättet att smeka alla bröst, hur du smeker hennes bröst. Plus, roliga saker du kan göra med hennes bröstvårtor. Bröst är som snöflingor. Alla är unika. Och en aning mystiska – därför måste du läsa 5 fakta som du måste veta om hennes bröst.
Läs mer

Att stirra på bröst förlänger mäns liv med 5 år

Att stirra på bröst förlänger mäns liv med 5 år
Den bäste tyska forskaren någonsin har publicerat en artikel i New England Journal of Medicine om en studie som inkluderade 200 friska män under fem år, inklusive tre olika sjukhus, som kom till slutsatsen att stirra på bröst under 10 minuter varje dag, förlängde mäns liv med 5 år.
Läs mer

Det verkliga skälet varför män älskar bröst

Det verkliga skälet varför män älskar bröst
Skämt om bröst och män som stirrar på bröst är en sådan vanligt förekommande komedivara att det har blivit en vanligt förekommande kliché. Hur många gånger har vi inte sett en man prata med en kurvig kvinna, och enbart se henne peka mot sitt ansikte och säga, ”mina ögon är här uppe”? Män älskar bröst helt enkelt.
Läs mer

Hur du smeker hennes bröst på bästa sätt

Hur du smeker hennes bröst på bästa sätt
Du kommer ha svårt att hitta en kvinna som inte gillar det när en man smeker bröst. Faktum är att de flesta kvinnor blir upphetsade av det och vissa av dem kan uppleva en orgasm när en partner leker med deras bröstvårtor, klämmer och suger dem med rätt intensitet.
Läs mer